Skydd för dina lösenord och känslig information

Kaspersky Password Manager skyddar alla dina lösenord och annan känslig information (till exempel passuppgifter, ekonomiska rapporter och medicinska journaler) med ett enda huvudlösenord. Du kan installera Kaspersky Password Manager på stationära datorer, bärbara datorer och mobila enheter som använder Microsoft® Windows®, macOS, Android™ eller iOS™ för att hålla alla dina data säkra och synkroniserade.

Obs! Kaspersky Password Manager är endast tillgänglig i Kaspersky Plus och Premium.

Kaspersky Password Manager:

Du kan hantera din data antingen från programmets gränssnitt eller via My Kaspersky.

Installera Kaspersky Password Manager